- 23%

Eukanuba Labrador Retriever fajtatáp – 12 kg

21,590 Ft

Eukanuba Labrador Retriever fajtaspecifikus táp. Eukanuba Labrador retriever 100% -ban teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel felnőtt labrador retriever kutyáknak.A Labrador retriever egy rendkívül népszerű kutyafajta, gyengéd és szeretetteljes kutyának ismerik. Ha nem trenírozzák őket rendszeresen, könnyen el tudnak hízni és a túlsúly megterheli az ízületeket. Mindezek megelőzése érdekében extra táplálkozási előnyöket kell biztosítanunk részükre. A Eukanuba Labrador Retriever táp egy teljes és kiegyensúlyozott beltartalmi értékekkel rendelkező táp, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy az ízületek egészségesek maradjanak és fenntartsa az optimális testsúlyt.

Készleten

Eukanuba Labrador Retriever fajtatáp 

Ajánlott még Golden-, Flat Coated- és Curly Coated Retriever fajták részére is.

Az EUKANUBA LABRADOR RETRIEVER csirke- és pulykahússal labrador retriever kutyáknak ajánlott 1 éves kortól.

A Labrador retriever egy rendkívül népszerű kutyafajta, gyengéd és szeretetteljes kutyának ismerik. Ha nem trenírozzák őket rendszeresen, könnyen el tudnak hízni és a túlsúly megterheli az ízületeket. Mindezek megelőzése érdekében extra táplálkozási előnyöket kell biztosítanunk részükre. A Eukanuba Labrador Retriever táp egy teljes és kiegyensúlyozott beltartalmi értékekkel rendelkező táp, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy az ízületek egészségesek maradjanak és fenntartsa az optimális testsúlyt.

Eukanuba Labrador Retriever táp az alábbi összetevőket tartalmazza:
1. Porc – az egészséges ízületekért
2. L-karnitin- az optimális súly fenntartásához
3. Omega-3 és omega-6 zsírsavak, cink és réz – az egészséges bőr és szőrzethez
4. E-vitamin, hogy támogassa az immunrendszert

Összetétel: szárított csirke- és pulykahús (23%, természetes taurin forrás), kukorica, búza, cirókliszt, árpa, állati zsír, szárított répa (2,8%), hidrolizált állati fehérje, szárított egész tojás, kálium klorid, frukto-oligoszacharidok (0,28%), halolaj, nátrium klorid, kalcium karbonát, nátrium hexametafoszfát, lenmag, glükózamin, (432mg/kg), kondroitin szulfát (43mg/kg)

Analitikai összetevők:

fehérje 23%, zsírtartalom 13%, Omega-6 zsírsavak 2,20%, Omega-3 zsírsavak 0,34%, nedvességtartalom 8%, nyershamu 6,80%, nyersrost 2,70%, kálcium 1,10%, foszfor 0,90%

Vitaminok: A vitamin 45.551IU/kg, D3 vitamin 1.512IU/kg, E vitamin 253mg/kg, L-karnitin 48,1mg/kg, B-karotin 5mg/kg

Nyomelemek: kobalt karbonát monohidrát 0,59mg/kg, réz szulfát  56mg/kg, szodid kálium  4mg/kg, vas szulfát monohidrát 741mg/kg, mangán szulfát monohidrát 56mg/kg, mangán oxid 40mg/kg, cink oxid 257mg/kg

Eukanuba Labrador retriever

Kiváló választás a Hellodogtól! Olvasd el Kutyatár- Mánia cikkünket a labrador retriever kutyáról!

Regisztrálj saját fiókot és vásárolj  kedvezőbben!>>
Olvassa blogunkat!
Látogasson el Facebook oldalunkra!

F E L