Eukanuba adult salmon kutyatáp 12 kg

28,400 Ft

Eukanuba adult salmon kutyatáp minden fajtájú kutyának,lazacban és rizsben gazdag,egy évnél idősebb kutyáknak.

Készleten

Cikkszám: EUK1308 Kategóriák: , Címkék: ,

Eukanuba adult salmon kutyatáp

Minden fajtájú felnőtt kutyának, akik szeretik a vad ízeket. Észak-atlanti lazac hússal ízesítve.

Egyedülálló antioxidáns keveréket tartalmaz, köztük E-vitamint is, mely teljessé és hosszabbá teszi kutyája életét. Mielőtt a kutyát háziasították, a hús volt a legfontosabb tápláléka. Ezért ma is az állati eredetű fehérje táplálkozásuk legfontosabb építőeleme. Származásuk és táplálkozási igényeik alapján fejlesztették ki a Eukanuba Wild Nature tápot, amellyel úgy tudja táplálni kedvencét, ahogyan azt a természet megkívánja.

Az Eukanuba adult salmon kutyatáp  azoknak a kutyáknak kedveskedik, akik szeretik a halat. Ez a prémium táplálék természetes, vitaminban gazdag olajat és az omega 6 -és 3 zsírsavak megfelelő arányát tartalmazza, így a kutya bőre egészséges, bundája ragyogó lesz, sőt, a szőrhullás is csökkenthető akár 80%-kal is. * Hogy kedvence ne csak belül érezze magát kiválóan, de csodásan is nézzen ki, ez a kutyatáp az összes fontos tápanyagot tartalmazza, ami a kiemelkedő kutyáknak szükséges.  Az állati eredetű fehérje természetes elemet csempész a ragadozó ősökkel rendelkező kutyák étrendjébe, izmaik ezáltal erősek és ruganyosak lesznek, és bármilyen kihívásnak szívesen néznek elébe a gazdival történő kalandozások során.   Ez a prebiotikumokkal és klinikailag bevizsgált cukorrépapéppel dúsított minőségi eledel mind az egészséges emésztést, mind a fontos tápanyagok megfelelő felszívódását elősegíti. Az erős csontozatért a kalcium, a természetes védekezőrendszer támogatásáért pedig klinikailag bizonyított antioxidánsok felelnek, kutyája így marad aktív és sportos.

• Egyik Eukanuba táp sem tartalmaz mesterséges ízfokozót, színezékanyagot, mesterséges adalékanyagot, tartósítószereket.
• A tápokban található, egyedülálló szénhidrát keverék, amely árpát és rizst is tartalmaz, kiváló minőségű szénhidrátforrást jelentenek kedvencünk számára. Így hozzájut a szükséges energiához.
• Egyedülálló antioxidáns keveréket tartalmaz, köztük E-vitamint is, mely teljessé és hosszabbá teszi kutyája életét.

Támogatja az erős immunrendszert az antioxidánsok klinikailag igazolt hatásával.

Klinikailag igazoltan 28 napon belül csökkenti a fogkőképződést. Csökkenti a lepedék lerakódását és megőrzi az erős fogakat.

Magas fehérjetartalmával segíti a megfelelő izomtömeg megőrzését.

Támogatja az egészséges bőrt és a ragyogó szőrzetet az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak klinikailag igazolt optimális arányával.

Eukanuba adult salmon kutyatáp

Összetétel:szárított csirke- és pulykahús, lazac (>14%), rizs (>14%), kukorica, cirok, árpa (>10%), tojéspor, kukorica olaj, szárított cukorrépapép, csirke belsőség, állati zsír, kálium-klorid, nátrium-klorid, nátrium-hexametafoszfát, kalcium-karbonát.

Fehérje 23.0%
Zsírtartalom 14.0%
Omega‐6 zsírsavak 3.43%
Omega‐3 zsírsavak 0.92%
Nyershamu 6.20%
Nyersrost 2.30%
Kálcium 0.95%
Foszfor 0.80%

Adalékanyagok: Vitaminok:  A‐vitamin: 40315IU/kg,  D₃‐vitamin: 1338IU/kg,  E‐vitamin: 224mg/kg,  β‐karotin: 4,4mg/kg.

Nyomelemek:  Réz‐szulfát pentahidrát: 44mg/kg,   Kálium‐jodid: 3,2mg/kg,   Vas‐szulfát monohidrát: 585mg/kg,   Mangán‐szulfát monohidrát: 44mg/kg,   Mangán‐oxid: 31mg/kg,
Cink‐oxid: 203mg/kg.

F E L