- 6%

Royal Canin maxi adult kutyatáp 15 kg

31,850 Ft

Szuper Prémium kutyatáp nagy méretű felnőtt kutyáknak  (felnőttkori súly 26 – 44 kg között) –  15 hónapot kortól. Hozzájárul az emésztőrendszer biztonságához és az ízületek egészségéhez.Royal Canin Maxi Adult kutyatáp, amely nagy termetű kutyáknak készült és a 15. vagy 18. hónaptól 6-7 éves korig adható.Az EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak az emésztőrendszer biztonságához, a szárított répapép javítja a széklet állagát

Készleten

Royal Canin maxi adult kutyatáp

Teljes értékű táp felnőtt kutyáknak, nagytestű fajták számára (26-44 kg) 15 hónapostól 6-7 éves korig.

  • – Elősegíti az optimális emésztést, hála a kiváló receptnek, amely tartalmaz könnyen emészthető fehérjét és kiegyensúlyozott diétás rostot. Az EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak az emésztőrendszer biztonságához, a szárított répapép javítja a széklet állagát
  • – Támogatja a stresszben élő óriás méretű kutyák csontjait és ízületeit. A kondritin-szulfát, a glükozamin, az EPA és DHA zsírsavak elősegítik a csont- és porcrendszer egészségét
    – Kielégíti az étel utáni sóvárgást a nagy méretű kutyáknál, a gondosan kiválasztott ízeknek köszönhető. A gondosan megválogatott összetevők, a modern feldolgozási technológia és a természetes aromák ellenállhatatlanná teszik még a legválogatósabb kutya számára is.
  • – A recept Omega 3 zsírsavakkal van gazdagítva, amelyek segítenek fenntartani az egészséges bőrt.
  • Egészséges szívműködés: a taurin erősíti a szívműködést valamint a szívizmokat
Royal Canin maxi adult kutyatáp

Összetétel: kukorica, szárított marhahús fehérje, kukoricaliszt, állati zsírok, szárított sertés fehérje, szárított állati fehérje, szárított répapép, kukorica glutén, ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, élesztő, hidrolizált rákfélék (glükózamin forrás), szárított porc (kondroitin porc).

Adalékanyagok kilogrammonként: A vitamin 16000 IU, D3 vitamín 1000 IU, E1 (vas) 50 mg, E2 (jód): 5,1 mg, E4 (réz) 10 mg, E5 (mangán) 66 mg, E6 (cink) 197 mg, E8 (szelén) 0,09 mg – Tartósítószerek – Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: fehérje 26 %, olajok és zsírok 17 %,  hamu 6,3 %, nyersrost 1,2 %, zsírsavak omega 3 (na 1 kg) 7,7 g ezenbelül EPA/DHA 4 g.

A nagy termetű kutyák viszonylag rövid emésztőrendszerrel rendelkeznek, ezért emésztési kapacitásuk korlátozott. Bélfaluk áteresztőképessége nagyobb, mint kisebb társaiké, így bélrendszerük több vizet képes befogadni, amely nedvesebb székletet eredményez. A fokozott erjedési folyamatok gyakran okoznak felpuffadást is a nagyobb termetű kutyáknál.

A nagy termetű kutyákra nem csak a kényes emésztőrendszer jellemző, hanem az érzékeny ízületek is. A túlzott gyakorlatoztatás – különösen fiatal kutyák esetében – korai károsodásokat okozhat az csont- és ízületrendszerben. A nagytermetű kutyák ezen hiányosságait kizárólag egy speciális, könnyen emészthető étrend kompenzálhatja: Royal Canin Maxi Adult kutyatáp, amely nagy termetű kutyáknak készült és a 15. vagy 18. hónaptól 5 éves korig adható.

Regisztrálj saját fiókot és vásárolj 5%-al kedvezőbben!>>

Olvassa blogunkat!

Látogasson el Facebook oldalunkra!

F E L